Det glider på

DCIM\100GOPRO\GOPR0245.JPG

Fortsätter att träna på rent allmänhet och i synnerhet träna längdskidor, idag inget undantag. Börjar samtidigt göra klart med kommande sysselsättning, blir plantsättning och jobb på golfbanan från och med nästa månadsskifte /april/maj) ungefär. Förutom golfträning och politik så blir maj månad fram till midsommar intensiv med mindre träning, därför har jag möjlighet att träna på den närmsta månaden. Det blir nog lite vad jag känner för men troligtvis en del mängd men åker troligtvis till Skåne för vårbruk nästa vecka, så då kör jag nog ganska korta och hårda pass. Svårt annars att träna inför något då rådande läge inte finns några planerade tävlingar men såg att stomprogrammet för rullskidsäsongen har kommit ut, frågan är vilka av de tävlingarna som bli av.

Till dagens träning, blev två timmar drygt på förmiddagen med Carina och knappt två timmar på eftermiddagen. Eftersom gränserna är stängda så är hon kvar i Sverige tillsvidare och efter ett litet uppehåll så blev det idag ett klassiskt pass i solen, blev ganska sockrigt på slutet men annars gick det fint att åka. 

På eftermiddagen så åkte jag själv skejt, segt i början då det stundtals var som att åka i sirap men sista timmen när solen var på väg ner så frös det på i de skuggiga partierna. Det tog bl.a. 45 sekunder utför till snölagret första vändan och sista gången jag åkte där tog det 36 sekunder. Även runt 3:an var det stor tidsskillnad, 10:52 minuter första varvet och sista varvet tog 9:36 minuter i princip, ungefär 1,15 timmar mellan de varven. Totalt blev det nästan 29 kilometer och 660 höjdmeter, snittpulsen hamnade tillslut på 123 (63 %), lagom så. 

DCIM\100GOPRO\GOPR0243.JPG

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *