75 km längdskidor med sällskap

Jag, Konrad och Viktor.

I dessa tider är det trots allt trevligt att få sällskap för att snacka av sig lite, som idag då man hade sällskap under de flesta kilometrarna av de 75 som jag åkte. Jag började med att staka på förmiddagen och åkte med Gunnar Hammarberg första 1,5 timmarna, vi har faktiskt inte sätts sen Ski Tour så det var dags att ses igen och åka en sväng. Bitvis var det tungt att staka i den lilla men sugande snön som låg i spåren som inte hade dragits. Sista timmen åkte jag själv och började få allt mer ont i armbågen så skippade den sista planerade halvtimmen. 

På eftermiddagen så var det dags igen att samla in träningstimmar samt soltimmar in på respektive konto. Sånt gillas. Jag åkte först 20 minuter själv skejt med en stav, mötte sedan upp Konrad Myhr och vi åkte en timme cirka innan Viktor Asking anslöt och vi åkte en lättklädd runda upp till Torråsen. 

Fina förhållanden trots varmt väder, lite varierande lätt att åka bitvis men generellt bra. Armbågen kändes konstigt nog helt bra på slutet så de dryga fem timmars träning gjorde trots allt inte så mycket tydligen. Totalt blev det 75 kilometers åkning, 35 på förmiddagen och 40 på eftermiddagen och den effektiva tiden landade på fem timmar prick, så en full näve får man vara nöjd trots att SM- tremilen idag skulle avgöras med det har ju ett visst virus satt stopp för. Snittpulsen för dagen blev 123 (60 %) respektive 116 (57 %) så förtog mig inte alltför väl idag och det viktigaste var att man förbättrade solbrännan en aning. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *