Däckbyte, rullskidor igen och Hallstaberget

Har byt till vinterdäck idag, gör det själv och det bruka ta en timme totalt. Egentligen för- och efterarbetet som tar tid, däcken ska ner och upp tre våningar och jag har ingen egen skruvdragare.

Innan däckbytet så åkte jag rullskidor för första gången sen 15 september, så det var ett tag sedan. Jag skulle åkt på 4:or men ena hjulet var illa därhän så kunde inte laga det idag så det blev en tur på 3:orna. Åkte upp till stadion, snurrade runt lite och sen hem. Det tog 1:27 timmar och knappt 25 kilometer, 338 höjdmeter och 123 (63 %) i snittpuls, lugn och fin tradd där känslan var oväntad bra.

Just nu befinner jag mig tillsammans med Therese på Hallstaberget där vi ska sova över för sen åka till Härnösand imorgon för att springa Härnö Trail. Jag har goda minnen härifrån då jag vann Från botten till Sockertoppen i somras. Igår publicerades det även en film från det loppet, vill man se mig riktigt trött så titta mellan 0:47 till 1:07 in i klippet. Se hela i sin helhet nedan: 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *