Då var det dags…….

Idag drog jag igång min träningen igen på allvar, efter några lugna veckor där jag har vilat upp mig både fysiskt och mentalt. Blev cykling till och från jobbet som totalt blev 12 mil cykling denna dag. Var riktigt sugen på att träna idag och det var nästan som att tävla faktiskt. Var lite spänd kvällen innan och hade svårt att sova inatt, nästan värre än nätter innan tävlingar. Bra tecken att jag var så taggad att dra igång träningen igen. Lika kul var det inte efter ett tag i den väntade motvinden som det var. Seg att komma igång och lite ryggont tidigt då man låg i bocken och tryckte på. Det släppte sedan men hade svårt att få igång blodcirkulationen i låren som man fick massera lite. Kanske inte konstigt, då det var en kylig men väldig fin solig morgon.

På hemvägen hade vinden faktisk vänt som hade utlovas men också hade det kommit in en massa regnskurar, men lyckligtvis slank jag utan regnet. Ganska lätt vind hela vägen hem utom runt Veberöd där det blåst upp ordentligt, var riktigt jobbigt i motvinden. En gel och en GT- tablett på slutet gjorde att jag var relativt pigg när jag kom hem. Blev några km extra än vanligt då grusvägen hemma hade skrapas och fick köra en omväg på väg 19 istället. Kul att cykla igen dock lite ovan just nu. Lite obehagligt med trafiken som var extra ”galen” idag men klarade sig ifrån olyckor i alla fall.

Cykeln redo innan hemfärd

Cykeln redo innan hemfärd

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *