Anmäld till Lidingöloppet

Innan helvetet (Lidingöloppet) började förra året.

Så nu är även jag anmäld till Lidingöloppet då jag använt mitt pris från Åsracet förra året som var just en startplats till Lidingöloppet. Jag kan inte påstå att jag är lika förberedd som förra året då jag väggade efter 24 kilometer. Konditionen är det inget fel på med hur länge ska benen orka och kan jag ha energi nog att ta mig igenom loppet på under två timmar. Vi få se, är inte helt säker på att jag springer ändå, få tar loppet imorgon först.

Idag väggade jag definitivt inte då jag stakade lugnt i nästan 1,5 timmar och samlade på mig lite överskott till morgondagens avslutning i Sportsgym Tour, där jag ligger 2:a totalt. Var kallt och cirka åtta grader men mina Elpex 3:or rullade lätt tyckte jag för vara så kallt. Åkte till rullskidbanan och mäktade med 376 höjdmeter och en distans på 27,3 kilometer. Snittpuls landade på 131 (68 %).

På kvällen körde jag styrka, där jag körde följande:

  • Axelpress 3×8, 30 kg
  • Tricepsdrag i maskin 3×8, 45 kg
  • Bänkpress 3×8, 50 kg
  • Chins med raka ben 3×5

Körde även mage i tio minuter men annars är man i uppstarten när det kommer till styrketräningen men det tar sig väl allteftersom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *