A1 skejt + gym

DCIM\100GOPRO\GOPR0240.JPG

Måndag och ny vecka, har varit s.k. ”ledig” idag och passat på att träna två pass, ett lugnt A1 pass skejt där jag åkte till Torråsen och sen lite på stadion samt gym på eftermiddagen. Jag körde två timmar skejt, 119 (61 %) i snittpuls, 34 kilometer och 644 höjdmetrar, inte allt för jobbigt med andra ord. Snabbfört till och från Torråsen, nypistat och segt (men fint som vanligt) på skidstadion. 

På gympasset körde jag följande på eftermiddagen:

  • Dips, 3×18
  • Chins, 3×10
  • Utfallsteg, 1×8 @ 40 kg, 2×8 @ 45 kg
  • Marklyft, 3×8 @ 85 kg
  • Boxkliv, 3×8 @ 76 cm

Förutom ovanstående övningar så körde jag två magövningar samt 3×8 spänsthopp @ 90 centimeter cirka. Efter en veckas armbågsproblem så har jag gått över till lättare styrka med fler repetitioner igen, fungerade bra idag och det går även att åka skidor smärtfritt igen, vackert så.  

Annars har jag haft fyra möten idag, två digitala (telefonmöte) och två fysiska. Av dessa möten så har tre varit politiska och jag har även läst in handlingar idag samt fått en del mothugg från djurrättsaktivister/veganer i bl.a. i lokaltidningen ÖP, ingen dans på rosor att vara fritidspolitiker alla gånger, kräver mycket tid och oftast få man bara en massa skit.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *