6-5-4-3-2-1 min barnvagnsintervaller

Lång varm dag i Skåne idag, därför skönt att springa intill havet, där det åtminstone var svalkande om dock svaga vindar. Sprang först med Therese och Lova i vagnen. Sen drog jag och Lova igång intervaller längs cykelvägen mellan Lilleskog och Svarte. Första två intervallerna lite svag motvind och några få höjdmeter mer uppför. Vi prata om några få höjdmeter totalt och tog totalt under den knappa timmen 21 höjdmeter totalt. De andra intervallerna gick då i svag medvind och då några få fallmeter. Hade ganska bra flow i löpsteget trots seg känsla senaste dagarna, framförallt när det kommer till att man sprang med vagn. Men med lite vind, i princip ingen kupering och raksträcka så har man gynnsamma förhållanden. Dessutom hade man ju inte punktering. Trots uppdatering av klockan så gav den inga pulsangivelser alls idag men man kommer långt med känslan. Snittempot nedan:

  • 6 min – 3:32 min/km
  • 5 min – 3:34 min/km
  • 4 min – 3:24 min/km
  • 3 min – 3:17 min/km
  • 2 min – 3:14 min/km
  • 1 min – 3:06 min/km

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *