5-3-1-3-5-3-1-3 min löpbandsintervaller

Blev ett tidigt kvällspass tillsammans med Lova delvis i början innan hon tröttnade på sina gymnastikövningar. Upplägget för mig var vad rubriken säger, ett nytt upplägg som jag tyckte kunna vara kul att testa. Dessutom varierade, blir mentalt lättare att genomföra passen då tycker jag.

Dock så var känslan bedrövlig men lyckades ändå hålla ihop det. Var faktiskt nära att packa ihop redan efter någon intervall. Kanske bara sliten, för pulsen var riktigt låg. Trots man låg för det mesta på rött och hade tunga ben mest hela tiden så sprattlade jag bara upp till 172 (89%) som max idag. I övrigt så körde jag på maxlutningen 11,7 % och hastigheterna på bandet var följande:

  • 5 min = 10,5 km/h
  • 3 min = 11 km/h
  • 1 min = 13,5 km/h

Inga skrämmande hastigheter, utan något jag bör klara även vid en dålig dag som idag. Hela passet tog 50 minuter, vilan som låg på två minuter slukar lite tid totalt men fick ändå ihop 24 minuter intervalltid.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *