3:a genomtiderna i St: Hans Extreme

En bild från St: Hans Extreme i Lund 2015. Tog täten tidigt i loppet förre den slutliga vinnaren Henrik Orre. Foto: Oskar Henriksson

Söndag och lite nyhetstorka, mest för jag inte har tränat idag men såg att Lunds orienteringsklubb publicerat en topp 50- lista över de snabbaste tiderna på deras evenemang St: Hans Extreme i Lund. Jag är för närvarande på 3:e plats i det korta loppet över fem kilometer och 14:e man över det långa loppet som är tio kilometer. St: Hans Extreme har gått sen 2004 tror jag. Jag blev 2:a 2016 då jag sprang på 19:04 minuter, på en bana med gräs som underlag mestadels, som det antingen går uppför eller nerför. Årets upplaga blev virtuellt. 2015 så sprang jag den dubbla distansen på 40:31 minuter. Kul lopp och enligt arrangören så är 560 höjdmeter den långa distansen men tror det är aningen färre höjdmeter än så. Hursomhelst tufft lopp som går på St:hans backar i Lund. När jag bodde en kort period i Norra Fäladen i Lund, så sprang jag en hel del där. 

Topplistan St: Hans Extreme

Idag har man inte hamnat på någon topplistan men väl betat av lite på att -göra – listan, som att grovstädat lägenheten tillsammans med Therese. Skönt med en lugn dag annars efter haft en trevlig kväll igår med ett gäng skidåkare. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *