3 timmar stakning

Blev en fin kvällsrunda stakning på 3:or med Martin Holmstrand och Adam Steen. Den sistnämnda är dagens snackis i skid- Sverige, då han har byt klubb till AXA Sports Club och blir klubbkompis med Holmstrand bl.a. Då tror ni att jag också ska byta klubb? Det ska jag inte, den dagen jag byter klubb, ska jag var en av de bättre skidåkarna i en av de bättre klubbarna i Sverige. Det kanske aldrig ske, men det är i alla fall en ambition. Rundan vi åkte var efter en tagit stigningen Sjulsarvsbacken följande: Hosjö – Danholn – Karlsbyheden – Ruptjärn – Riset – Sundborn – Skuggarvet – hem. Tog lite drygt 3 timmar med en snitthastighet nära 17 km/h (51,13 km). Så över 10 mil rullskidåkning på två dagar, fint det! 568 höjdmeter är fint det med! Blev även 10 st 10/20 intervaller, dessa börja kännas allt bättre. Annars lugn och härlig åkning. Var även ute och sprang på morgonen i varierad terräng, sprang en del av Jungfruleden, den är rolig och fin led. Trots jag är väldig sliten av förklarliga skäl, så kände jag mig relativt pigg på slutet av båda mina pass idag och även de övriga passen denna här veckan. Men det ska bli oerhört skönt med vila imorgon.

Inget klubbyte för min del!

Inget klubbyte för min del!

Teamåkarna (AXA) Holmstrand och Steen.

Teamåkarna (AXA) Holmstrand och Steen.

 

Data från morgonpasset!

Sträcka:
7,51 km
Hastighet:
10,7 km/h
Tempo:
05:36 min/km
Maxpuls:
149 slag/min
Snittpuls:
126 slag/min
Kaloriförbrukning:
444 kcal
Intensitet:
13
Medelkadens:
80
Träningseffekt (TE):
2,2
Höjdmeter Upp:
130 m

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *