Hulken och jag

Gräsklipparen och "vännen" Hulken.

Gräsklipparen och ”vännen” Hulken.

Är ganska ensamt just nu i huset jag bor i, beror mycket på att mina trevliga rumskamrater jag bor med är borta mycket så här års, då de tävlar mycket (de är ju orienterare). Den hända som håller sig trogen här i huset utanför Falun är Hulken som är en robotgräsklippare. Han är ju grön så jag har döpt honom till Hulken. Någon Hulk kan jag inte känna mig idag efter all slitsam träning senaste dagarna. Har ju tränat sju dagar i sträck nu men har vila idag, vilket förstås är skönt för kropp och själ. Brukar passa på att handla mat, tvätta och städa de dagar jag inte tränar, och idag var inget undantag. Sjukgymnast Eva kom förbi Falun idag och jag kunde få behandling. Kan väl säga att kroppen fick en del stryk i helgen och framförallt vaderna och hälsenorna har tagit mest stryk än de övriga muskler. Var några slitna muskler som heter något fint på latin som var spända. Men de fick en rejäl omgång, dock bli några ändringar i träningen den närmsta tiden. Har alltså ingen skada men få tänka om lite med min träning, blir mindre skate framöver igen men ska nog kunna trappa upp löpningen än mer än vad jag har gjort. Beror på kroppen. Tog sin lilla tid som vanligt med behandlingen och glassen som jag ”råkade” handla innan hade smält så pass mycket att jag var ”tvungen” att äta upp den. Vilodagar får man unna sig lite extra.

Träning imorgon igen, tänkt att springa men har som sagt fått tänka om och det blir ett tidigt MTB- pass i skogen som morgonträning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *