2,5 timmar skate + lite mer

Har varit lite piggare igen men det ändrades snabbt med nästan 4 timmars träning idag. Började med morgonstyrka, 40 min rygg- och bålstabilitet. Efter jobbet körde jag ett skatepass på Marwe 6:or. Blev precis över 2,5 timmars åkning och kom lite drygt 5 mil. En snitthastighet på drygt 20 km/h och höll samma fart idag som jag gjorde under SM- femilen i Kalix tidigare i år. La även in 10 st 10/20 intervaller efter 90 min åkning. Snittpuls på 133 (68 %), precis som förra skate distanspasset. Ganska lågt för att vara skate men är ju som sagt sliten så får vara nöjd att man tar sig runt. En annan som såg lite små sliten ut var Calle H, som jag mötte utanför Falun. Han åkte klassiskt och tidigare på dagen såg jag honom utanför hans hembygd Sågmyra och sprang. Tror nog inte han jobbade mellan sina pass som jag försöker göra, vissa ha det bra! Rundan jag åkte var mot Aspeboda via Källviken och sen till Smedsbo och sen rullade jag vidare på knackig asfalt där vi körde uppvärmning inför jaktstarten i lördags. Sen körde jag söndagens bana och vidare hem. Höll inga 26,5 km/h idag som då kan jag lova. Väl hemma blev det lite ben och armstyrka. Lägg därtill cyklingen till och från jobbet så landar det ganska prick 4 timmar men jag registrera bara hälften typ d.v.s. hemåt då jag har uppför.

Blött och trött efter skatepasset!

Blött och trött efter skatepasset!

Min lunchlåda idag. Eftersom jag har möjligheten att pausa när jag vill så äter jag gärna min lunch mellan kl 12-13, blir lagom sen att äta något lättare innan träningen på eftermiddagen. Dessutom kan man sätta sig och äta på fina platser som idag, vid en äng med betande kor. Eftersom jag inte har möjligheten att värma min mat så har jag kall mat i min kylväska som består av  olika typer av pastasallad. Idag var det pasta (ca: 100 gram), kyckling ca: 150 gram), Fetaost (75 gram), ärter (ca: 50 gram) och pesto. Ibland byter jag ut kyckling till kassler för lite variation. Gott är det!

Min lunchlåda idag. Eftersom jag har möjligheten att pausa när jag vill så äter jag gärna min lunch mellan kl 12-13, blir lagom sen att äta något lättare innan träningen på eftermiddagen. Dessutom kan man sätta sig och äta på fina platser som idag, vid en äng med betande kor. Eftersom jag inte har möjligheten att värma min mat så har jag kall mat i min kylväska som består av olika typer av pastasallad. Idag var det pasta (ca: 100 gram), kyckling ca: 150 gram), Fetaost (75 gram), ärter (ca: 50 gram) och pesto. Ibland byter jag ut kyckling till kassler för lite variation. Gott är det!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *