22 km tröskel på 4:or

Bild från juni 2016, när min bror var på besök. Foto: Johan Andersson


Idag hade jag sovmorgon och en ledig förmiddag så passade på att rulla till rullskidbanan för att beta av ett längre drag tröskel på mina Swenor 4:or. Eftersom det var varmt så valde jag att ta med två flaskor, en med sportdryck och en med vatten. Jag stannade till en kort stund efter halva för att dricka lite innan jag åkte i väg igen. Jag fick även ett ofrivilligt stopp då gängen i mina TBS- holkar lossnat så fick skruva fast den igen. Jag åkte i princip överallt och det blev en fin kupering med en hel del diagonal. Känslan var inte den bästa men helt okej, framförallt så mattades jag av en del på slutet p.g.a värmen men åkte inte saktare för det. Hade normal puls som sjönk en del utför men det mest anmärkningsbara var väl att pulsen var ganska hög på vägen ditt och på vägen hem från rullskidbanan, misstänker värmen. Jag fick hur som helst följande siffror:

 • Tid: 62:49 min
 • Distans: 22,22 km
 • Snitthastighet: 21,3 km/h
 • Maxhastighet: 50,8 km/h
 • Snittpuls: 161 (83 %)
 • Maxpuls: 174 (90 %)
 • Höjdmeter: 342 m

På kvällen blev det styrka, kort men jobbigt pass, detta blev det:

 • TRX-band, 3×75 sek
 • Brutalbänk, 3×25
 • Knäböj, 3×8 med 80 kg
 • Tricepsdrag i maskin, 3×8 med 62,5 kg
 • Chins 10×6 med start varje minut

Igår körde jag en rullskidrunda på banan, klassiskt på mina 4:or. Var ute i 1:32 timmar och 27,81 kilometer, snittpuls på 123 (63 %) och 452 höjdmeter mäktade man med. 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *