Löpning på Frösön och fiske i Storsjön

Toppen av Ladängen, skogen i bakgrunden var där jag sprang först innan jag sprang upp i Ladängen topp.

Drog iväg tidig eftermiddag efter jobbet och sprang en sväng. Planen var att springa åtminstone ett varv runt Sportsgym Trail banan som är en mil. Det blev så och tanken var att hålla bra tempo men ändå A1 och pulsen bruka vara högre när det är varmt men tyckte den var ganska normal idag, men väldig svettigt. Rundan var dessvärre i princip helt igenvuxen på många ställen så lite svårt emellanåt, annars något torrare än när jag sprang loppet för ett år sedan. Inte så många höjdmeter egentligen utan mest stig och små kuperat med cirka två kilometer myr. Pausade efter rundan och hällde i mig vatten innan jag fortsatte en stund till, blev en vända upp i Ladängen och sen en vända i Gustavbergsbacken, vilket resulterade att det blev hela 518 höjdmeter. När det hela var över så blev det 14 kilometer på 1:24 timmar och precis strax under 6 min/km tempo vilket är snabbt i den terrängen. 135 (70 %) blev snittpulsen men kändes nästan jobbigare p.g.a. värmen. 

På kvällen var jag och Therese ute och försökte få fisk, fick ingen den här gången heller men jag fick ett kortare roddpass, inte lika bra som min bror men det dög för en annan åtminstone. 

Roddaren.


Jag och min kära Therese.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *