Yoga, teknik och Nybro ski elit

Denna dagen började med gemensam yoga, få väl säga att det är ganska likt det jag redan gör flera gånger i veckan. Jag kallar det strechning, men nyttigt är det.

Efter frukost hade vi i grupp 1 teknik pass med Gustaf runt stadionområdet. Vi körde allt möjligt som slalom, stakning uppför, saxning och som avslutning en stafett. Vårt lag förlorade, jag gillar inte att förlora, man är ju en tävlingsmänniska. Efteråt blev det en tur med Nybro Ski Elit som bestod av Emil, Fredrik och Niklas. Vi åkte klassiskt och jag åkte på Skintec så man fick ligga i lite på de mer lättåkta partierna. Rundan gick till Ramundberget och tillbaka.

Kvällspasset körde jag skate, först två varv på tävlingsbanan och sen mötte jag upp Lasse, Emil och Fredrik från Nybro Ski Elit. Vi åkte till Ramundberget och tillbaka. Lasse var draglok och drog i ett snabbt tempo på drygt 20 km/h och körde  på tufft i backarna. Blev lite fartlek av det hela, ännu lite A2/A3 in på kontot. Jag fortsatte sedan själv lugnt runt tävlingsbanan i Bruksvallarna. Tänkte åka så jag kom upp i fyra mil på kvällspasset men sista milen var bra tung. Ändå ett snitt på 18,7 km/h på de isiga svårtåkta spåren som jag tyckte jag behärska bra idag. Totalt 6 h träning, 30 min var yoga. Dock långt efter Oskar i tid men han är väl ung och oförstående bara. Precis som igår plockade jag 1800 höjdmeter och åkte sju mil.

Jag och Oskar kör s.k. Yoga. Ser kanske mer ut som två fulla ryssar som har hittat den perfekta positionen. Foto: Maria Navasa

Jag och Oskar kör s.k. Yoga. Ser kanske mer ut som två fulla ryssar som har hittat den perfekta positionen. Tror att Rickard Bergengren skickat ett par Salming kalsonger efter han sätt denna bilden. Foto: Maria Navasa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *