4 h + 2 h klassisk

Har blivit lite träning idag med. Började med att åka fem kilometer själv innan vi hade gemensam träning. Idag var det fokus på tekning och filmning. Det såg tydligen bra ut. Har dock problem med att släppa vänsterremen, tror det beror på att  jag har för stora remmar. Kanske få gå ner till storlek S, manligt ju. Eller bara byta till en annan sorts rem. Är i alla fall ett problem att jag inte kan gå ut full effekt i åkningen, gäller alla växlar. Åkte sen själv upp till fjället innan jag for ner till stadion igen. Sen var jag ganska nöjd. Fyra timmar  och 1100 höjdmeter.

Eftermiddagspasset kördes det intervaller 6×6 min med start från station och upp mot fjället (Mittåkkläppen) 2 min åkande vila nerför, förutom sista då det blev 4 min vila då 5:e intervallen lyckades man komma upp till toppen. Åkte därför ner så man fick mer backar. Hade sällskap av Oskar som åkte skate. Jag själv åkte på Skintec. Var ganska sönder körda spår och på sina ställen hade det blåst igen men det gick ändå. Första tre intervallerna kändes inte så bra men hade bättre flytt på intervall 4:a och 5:a, men sista fallerade tekniken lite. Blev trött men kom inte riktigt upp i puls nu när man börja bli sliten. Låg i snitt mellan 84-88 % av max på intervallerna, 500 höjdmeter under intervallerna och totalt 760 höjdmeter totalt under eftermiddagspasset.

Bild runt 12 tiden, då solen typ var på väg ner. Fint var det!

Bild runt 12 tiden, då solen typ var på väg ner. Fint var det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *