Weltcup gewinnen

Hela det östrikiska laget, t.v. jag, Carina, Florian och Wolfgang.

Idag lyckades vi Team Austria vinna dagens tävling i klassiskt, även om vi kanske hoppas på bättre åkning så blev det trots allt vinst. Inte lätt att åka sitt första lopp som B1 som menas att man åker med svarta glasögon och inte lätt heller att åka med en helt ny guide även om de kommer från samma land och förstå varandra väl rent språkligt. Men det gick vägen och de var nöjda med skidorna, vackert så. De körde tre varv på en 2,5 kilometersslinga och vann tillslut med en dryg minut. 

Förutom att testa skidor (klassiskt) på förmiddagen blev det även testning av nio olika skejtpar på kvällen som alla skulle vallas och testas, så har fått några minuter minst sagt på skidorna idag även om man inte har tävlat själv.

Annan träning jag hunnit med idag har varit ett sent kvällspass på hotellet. Jag körde tio minuter core och sen enbenpress (3×8 på 80 kg), tricepsdrag (3×8 på 40 kg) i maskin, bänkpress och axelpress. Lite oklart vad jag tog i bänkpress och axelpress då jag inte riktigt visste vad stången vägde men trött blev jag vilket jag fortfarande är efter en intensiv men rolig dag. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *