Vinst i Järvloppet 21 km

Lyckades vinna Jarvloppet 21 kilometer trail idag, drygt sju minuter förre 2:an och bara en dryg minut efter Anders Södergren barnrekord från 2015. Ett stabilt säkert lopp där jag inte tog några direkta risker.

Tänkte skriva ett längre inlägg imorgon om detta arrangemang som har varit riktigt bra på alla olika sätt. Mitt mål för dagen var att vinna och försöka hålla ihop så länge som möjligt med min storebror som också var med. Nio kilometer höll vi ihop innan jag sen sprang solo och hade målet att försöka utmana Södergrens banrekord. Hade bra sparkapacitet och snittpulsen landade bara på 162 (83 %) så det fanns lite att ta av. Muskelärt tog det ganska hårt när man sprang utför, speciellt de sista kilometerna, då jag också insåg att jag skulle missa banrekordet.

Brorsan blev tillslut 4:a och Konrad vann den korta klassen. Tror det blir en fin stämning på väg hem sen.

2 tankar kring ”Vinst i Järvloppet 21 km

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *