Vila, vallning och julmarknad

15293449_10153845615186707_940462859_o

Nu har det visst blivit en ny månad igen. Brukar ju ta en månad innan det blir just en ny månad och nu var det tydligen inget undantag. Bra det. Är december månad och julen närmar sig. Har haft som så många gånger förr en vilodag på en torsdag. Denna vilodag har jag spenderat med att göra lite av varje. Vallat lite skidor i min alltför för liten lägenhet som jag har, blir lite trångt. Efter det blev det städning av den samme. På eftermiddagen köade jag tillsammans med pensionärerna när årets Jämtli Julmarknad startades. Är kanske lite lillgammal av mig.

Imorgon blir det träning igen, ska bli skoj.

Ingen tomte såg jag idag men väl Krampus (tror jag), är kanske så i Norrland?

Ingen tomte såg jag idag men väl Krampus (tror jag), är kanske så i Norrland?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *