Varvsberget

Vy över Ö-vik från Varvsberget

Sista passet i Ö-vik för denna gången genomfördes upp för anrika Varvsberget. Samma backjävel som jag fick mina första symtom på arytmi (hjärtfel), men denna gången gick det bra, så pass att det gick genomfara i alla fall. Man är inte alls den nivån som förr när det kommer till backrace, men nöjd framförallt phykiskt att det gick vägen idag.

Samma sällskap som igår, fyra längre drag från Modovägen till toppen av Varvsberget. På tal av stans hockeylag så går det inget vidare, få stryk av lag som Pantern och Almtuna kan inte vara roligt för dem. Roligt eller inte vet jag inte om intervaller egentligen, är väl en skräckblandad förtjusning. Kände att någon av intervallerna gick lite för fort, då dessa skulle ligga runt tröskel. Sedan körde vi fyra kortare drag endast diagonal, där en av dem var utan stavar. Tyvärr glömde jag starta klockan och råkade stänga av den någon gång så jag kan inte bjuda på några fantastiska siffror. Tackar Andreas Domeij för dessa dagar med bra och trevliga träningspass.

Vi åkte sedan hem och efter en kort stund stack jag ut på en kort joggtur i 7:30 min/km tempo. Senare på kvällen åkte vi vidare till Åre där vi bor över inatt, för imorgon blir det längdskidor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *