Vagnlöpning- 30 min tröskel + moms

Pulskurvan 

Veckans första pass denna tisdag, kort och hårt pass tillsammans med Lova i vagnen. Hon fyller åtta månader idag med. Jag bjöd på en härlig fartfylld tur. Fartfylld och och fartfylld, gick ju knappast snabbt med det tar emot lite när man springer med vagn, även om dagens runda var relativ flack. 

Började med tio minuter uppvärmning och sen drog man igång. Fick tidigt det kämpigt och drev bra med puls men ändå stabilt till en början. Sista två kilometerna gick jag något över tröskeln men skönt att kunna springa på lite efter en heldag med plantsättning. Dessutom första intervallpasset på en månad, har ju tävlat så mycket så inga intervallpass har jag kunnat genomföra. Exakta siffror enligt min Suunto 9 Baro:

  • Tid: 30 minuter
  • Distans: 7:81 km
  • Snittempo: 3:50 min/km
  • Snittpuls: 168 (89%) 
  • Maxpuls: 178 (92%)
  • Höjdmeter: 18 m
  • Fallmeter: 12 m
Dagens kilometertider

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *