Trötta ben

Backen upp till Hovfjället 2016 gav också trötta ben. I år blir det en minitour med jaktstart upp till Hovfjället som avslutning. Jag kommer inte delta i år. Foto: Håkan Huselius

Har blivit lite träning även idag. Börja känna mig lite sliten och det ska bli skönt med vila imorgon. Började denna dag med morgonlöpning till gymmet, där brände jag av en drös magövningar samt följande övningar:

  • Tricepsdrag, 3×8 50 kg
  • Chins, 3×5 kg
  • Rygglyft, 3×10
  • Hantelpress på rygg, 3×10 9 kg

När jag gjorde chins så lyfte jag upp knäna, för då tar det mer i magen och det är jobbigare. Sen när jag var klar med dagens styrketräning löpte jag hemåt.

På eftermiddagen stod det benskejt på programmet tillsammans med Zebastian. Två timmar och 300 höjdmeter blev det på mina Marwe 6:or. Är just nu ovan och jag fick ont i fötterna och benen under nästan hela sista timmen. Var som musklerna inte var vana och inte ville hänga med. Annars var det väl ett bra pass men det gav trötta ben. Det mest dramatiska var att vi mötte två ekipage (häst och ryttare) när vi åkte lite lätt utför. Inte drömmen direkt då jag inte kan hålla tyst just där men det gick galant att passera, tur det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *