Tröskelintervaller Marwe 7:or- 25 km/h i snitt

Dagens utrustning, Alpina sommarpjäxa och Marwe 7:or.

Blev inte mycket träning förra veckan och faktiskt blev det inte ett enda pass på rullskidbanan då, men började denna vecka med att köra på rullskidbanan på kvällen. Jag körde på mina Marwe 7:or och dagens intervaller var två längre drag i tröskelintensitet, tre varv runt 3:an plus ett varv runt Björnberget där jag la in 30 sekunder cirka i nära maxfart. Det blev 2×23 minuter som mätte närmare en mil vilket gav en snitthastighet på 25 km/h, vilket var klart snabbare än sist då jag körde tröskel på samma sträckning fast lite annorlunda. Snittpulsen landade på 160 (82 %) respektive 161 (83 %) vilket var ganska lågt men kände att farten och intensiteten låg helt rätt rakt igenom dragen, då la jag verkligen på hela vägen d.v.s. även utför. Rent tekniskt tyckte jag hade lite problem med att jag klängde en del med kroppen, kanske borde köra mer styrka för att vara starkare men förnärvarande saknar jag både tid och möjlighet till gym så den biten blir svår att hinna med under sommaren. Hade i korta perioder problem med min höger fot som domnade av från och till, vilket är ett problem jag har haft flera år när jag åker skejt då foten inte få tillräckligt med syre, jag ska på massage senare i veckan och hoppas jag få bukt med det innan SM.

Annars har denna dagen varit fullspäckat (igen), började med att klippa ruff, sen golftränare för en ny grupp som jag ska ha fram till torsdag, kul och spännande. Sen vidare till ett företagsevent med BNI, spännande och lärorikt och man fick nya erfarenheter och kontaktnätverk, det gick så bra att jag blev inbjuden även nästa vecka. Jag har sagt det förr att jag är omtyckt av någon konstigt anledning av arbetsgivare, företag eller entreprenörer, har som sagt inte haft det framgångsrecept när det kommer till tjejer genom åren.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *