Tröskel, vårmöte, golfträning

Började denna dagen med att köra fartpass skejt. Tanken var att köra varierade intervaller men mitt under första intervallen så bestämde jag mig att köra på non- stop och den största anledningen till det var dagens förhållanden som var allt annat än dröm direkt. Efter det blåst så mycket senaste dygnet så låg det massa skit på spåren/bädden och beroende vilken riktning det hade blåst så var det olika förhållanden som var stenhårt och isigt ibland och riktigt mjukt och sugande ibland men generellt snabbt före, men blev mjukare allteftersom efter fler och fler (och jag förstås) åkte på 3:an och 1,7:an som man åkte. Hade önskat att det hade gått att trycka på utför mer än vad det gick så snittpulsen blev inte så hög som jag hoppades på men uppför var den så pass hög så jag t.o.m. fick sansa mig en aning. Bra att det är så för då är formen på väg och det var ungefär den känslan jag hade också. Passade även på att trycka på i sista backen och skrämde upp pulsen strax över tröskelpuls där. Fick hursomhelst dessa siffror från tröskeldraget:

  • Tid: 45:29 min 
  • Distans: 16,7 km/h
  • Snittfart: 22,0 km/h
  • Snittpuls: 159 (82 %)
  • Maxpuls: 180 (93 %)
  • Höjdmeter: 315 m

Detta var det hela jag tränade idag och resten av dagen har varit lugn med vårmöte med Jämtland- Härjedalens golfdistriktsförbund där jag sitter i styrelsen bl.a. På kvällen gick det vidare i golfens tecken, då det var barn- och ungdomsträning i golfhallen på Frösö Park.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *