Tröskel runt Bynäset


Passade på att köra ett tröskeldrag runt Bynäset idag, tidseffektivt pass då jag utgick från golfbanan och mitt emellan jobb 1 och 2. Sprang först knappt tre kilometer innan jag kom fram till Bynäset. Sedan sprang jag i ett svep och precis som tidigare i somras (24:e juni) så sprang jag lite drygt ett varv. Var dock varmt den gången., men sprang idag nästan 1,5 minuter snabbare. Vilodagar gör en piggare, åtminstone tydligt för mig. Runt Bynäset är det grusväg i början och på slutet, däremellan stiglöpning med mycket rötter. Så att klara sub 4 min/km tempo är bra. Jag har inte hunnit byta batteri än så pulsklockan så hade ingen puls men den var nog ganska låg och det kändes aldrig att jag gick över tröskel, även om jag hade en kilometer på 3:28 minuter. Jag var pigg i princip hela tiden men både fram- och baksida lår kändes allt mer men inte vaderna eller några andra muskler. Fick ibland lite ont i fötterna när man trampade på mer spetsiga rötter och stenar. Siffror:

  • Tid: 27:55 min
  • Distans: 7,24 km
  • Snittempo: 3:51 min/km
  • Höjdmeter: 33 m

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *