Träning, julklapp- och musiktips

Invigde mina nya Swix triac 3.0 stavar när vi var borta i Canmore, riktigt sköna stavar de, . Foto: Arnt – Christian Furuberg

Torsdag är det tydligen idag och årets kortaste dag, det är mörkt både när man tränar på förmiddagen, som på eftermiddagen men nu går vi som sagt mot ljusare tider. Dagens träning har tillbringats med Zebastian, först två timmar lugn skejt både med och utan stavar på förmiddagen, senare på eftermiddagen blev det en timme klassiskt med impulser. Hade oväntat kommit en del nysnö under dagen så jag var nöjd att jag fixade till mina ruggskidor, de vill man ha när det är snöfall och noll grader, som under eftermiddagens väder alltså.

Jag kommer att vara med i Radio Kristianstad nästa onsdag, där jag ska intervjuas samt få vara med att välja låtarna under min programtid, dock så är jag lite osäker vad jag ska välja och därför skulle jag nog behöva hjälp med att välja vissa låtar. De som jag troligtvis behöver lite hjälp eller tips är följande: en låt som påminner om min barndom, en låt som förknippar min favoritplats, den bästa svenska låten just nu, en låt som säger någonting om mig och tillslut en låt som påminner mig om min stora kärlek, vilket jag givetvis inte har en aning om, den behöver jag verkligen hjälp med.

Slutligen vill jag rekommendera Wilja Labs ryggsäck The eXplorer som sista minuten julklapp vid den stressiga tiden det brukar vara med julhandeln just nu. Bara in och beställa.

En tanke kring ”Träning, julklapp- och musiktips

 1. OzzY

  en låt som påminner om min barndom: Bröderna Djup – Vi bor pålandet
  en låt som förknippar min favoritplats: Black Sabbath – Snowblind
  den bästa svenska låten just nu: Mustasch – Änglahund (svårt att hitta bra svensk musik)
  en låt som säger någonting om mig: WASP – Wild child
  och tillslut en låt som påminner mig om min stora kärlek: Smakösa – Jag har aldrig blivit kysst

  Varsågod! 🙂

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *