Takbox sökes

Takbox till Forden?

Elva timmars sömn blev det natten till idag, bra start denna veckan att man nu ligger på pluskontot i antalet timmar i sömn. Vilodag denna måndag men var ute och stack ut huvudet en stund på förmiddagen, var egentligen lite för fint väder att tillbringa inomhus idag och ha en träningsfri dag. Det jag gjort idag var att plugga lite på samtliga tre kurser jag läser just nu, är bara tillfälligt så det låter inte så mycket som det är. Har även passat på att ha en fastdag, åt godis igår på kvällen och blodsockret sjönk som en sten och man blev dåsig, idag däremot så låg blodsockret stabilt under hela dagen, vilket gjorde att jag var effektiv under pluggandet idag.

Som rubriken lyder är jag bl.a. ute efter en takbox som skulle passa min Ford fokus C-max, kan vara skönt att ha det så man slipper ha skidorna och stavarna ständigt i bilen och ta massa utrymmen där. Är även (fortfarande) ute efter nya vinterdäck, gärna begagnande i väldig bra skick, all form av tips tas mer än gärna emot. När jag ändå är ute efter massa saker så kan jag meddela att jag fortfarande är ute efter en tjej, någon som är 20+ och sportig, eller skit samma har inga krav längre. God kväll.

Avslutningsvis rekommendera jag att införskaffa Wilja Labs fantastiska ryggsäck The eXplorer som dessutom är grymt snygg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *