Intensiv tisdag

Litsbacken.

Idag har man inte varit så sysslolös direkt, allt började med att gå upp kl: 5 för att sedan ta sig till skidstadion och snurra runt på 1,7:an och köra stakimpulser tillsammans med Zebastian, sedan blev det styrka efter skidåkningen. Klar med dagens träning till kl: 8:15, inte helt illa det. Jag fortsatte sedan vidare till en tvättautomat och tvättade bilen.

Hann sedan hem om en kort stund innan jag skulle iväg till tandläkaren, nästan två år sedan sist och jag har listat mig på en privatklinik och var alltså på besök för första gången just där. Visste inte då att jag skulle vara där i två timmar och då hade jag inte ens ett enda hål, men både en tandassistent, en tandläkare och slutligen en tandhygienist skulle kolla flabben min, en rejäl extreme makeover blev det där inne. Hade dock lite infekterat tandkött men det blir nog bra inom kort enligt tandhygienisten, lyckligtvis kan jag då meddela att ingen fastnade av mig efter gårdagens inlägg om min kontaktannons. Däremot så har jag fått en del förfrågningar om takbox som jag ev. kan köpa, ska nog lösa det om det överhuvudtaget fungera på min bil.

Efter tandläkarbesöket så åkte jag vidare till Lit där jag med CUF Jämtland och tillsammans med förbundsordföranden Magnus Ek som var på besök, där blev det ett gediget och spännande möten bland olika företag och även ett besök på den nyligen nerlagda skidbacken i byn, ett horribelt och knasigt beslut tycker vi, barn på landsbygden ska också ha rätt att kunna ha aktiviteter utomhus utan att politiker tar ifrån dem det. På kvällen fortsatte vi med en medlemskväll och jag kom hem lagom till läggdags så min högst relevanta teori är att jag kommer somna tämligen ovaggad, få se imorgon.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *