Sveriges bästa snökanon!

Har kommit lite snö kan man säga. Foto: Hans Andersson

Har kommit lite snö kan man säga. Foto: Hans Andersson

Det finns ingen konstsnöanläggning i Skåne som lägger skidspår men den bästa snökanon finns ändå på Österlen. Starka östliga vindar från Sibirien innebär allt som oftast att det bildas snö över Östersjön och Hanöbukten och drar in över sydöstra Skåne. Det är därför det finns närmare en halv meter snö hemma på Österlen nu, men inget i de västra delarna av Skåne. Österlen leverera helt enkel. Det är förvisso kallt i vinden och besvärligt att ta sig fram men man är ändå glad över snön som kommit.

Är annars trist att pendla sex mil enkel resa så här års. Det räcker att det kommer några snöflingor så ska folk köra 70 på 100 vägar på annars helt snöfria vägar. Undrar hur det ska gå imorgon när det utlovas vind, snöfall som sen kan gå till underkylt regn, blir nog spännande imorgon. Har fått extra fint stöd den senaste tiden och allt fler kommentarer, vilket jag vill tacka för. Det är konstigt ju jävligare jag skriver samt sämre jag prestera på tävlingar, desto fler vill läsa denna bloggen. Varför ändrar på ett vinnande koncept. Till min fantastiska mening som jag skrev igår , den lät så här ”Piggnade samtidigt till och började bli trött.” Det är nog bara skidåkare som förstår. Men till er andra ”vanliga” så kan jag förklara den mer så här, när Daniel Nordebo kom ikapp mig så tände jag till och tog liksom i mer för att försöka hänga med. Detta resulterade att jag blev trött förstås, inte konstigt då Daniel blev 31:a i förra årets Vasalopp och inte lättare hade jag att hänga med Mobergs rygg då han blev 19:e man i samma Vasalopp. Jaja, nog med det, nu till träningen………..det blev ingen idag, det är ju torsdag.

Bilder från idag:

En del snö

En del snö

Raj tycker om snö........

Raj tycker om snö……..

........liksom jag

……..liksom jag. Foto: Hans Andersson

 

2 tankar kring ”Sveriges bästa snökanon!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *