Styrketräning

Hemma i Skåne igen, trots försenat flyg från Arlanda till Sturup sent igår kväll. Jag landade i ett snöfritt Skåne med åtta grader och storm, inget som gör en glad så här i februari månad. Började denna dag med att åka till Teckomatorp och fick massage av Eva, det var välbehövligt. Jag kanske har fått svar om varför jag få kramp i magen. Det kan vara så att jag är för stark i magen i symbios med att jag är för orörlig i just magen, som gör att syresättningen inte fungera fullt ut. Nu ska jag göra lite solskensövningar likt en buddistiskt munk, mer korrekt lite yogaövningar. Hoppas detta är nyckeln att få bot på mina krampproblem.

Har tränat lite idag på kvällen efter jobbet. Var ovanligt lugnt att jobba idag, trots jag jobbade själv idag. Fortsätter alltså denna veckan som förra veckan med ensamhet. Nästan man som man tvingade kvar kunderna extra länge och snackade lite mer än vanligt. Men jag tog på mig min löparutrustning och löpte till Actic Olympen, en tur på en 1,6 kilometer. Var ändå shortsväder fast det stormade friskt i Lund. Väl på plats i gymmet körde jag lite annorlunda än vad jag har gjort förut. Generellt fler repetitioner för att få lite variation i träning, kändes dock inte så värst bra idag. Körde hur som helst detta här ikväll:

  • Chins, 3×6
  • Mage med raka ben, 3×10
  • Tricepsdrag i maskin, 3×15 46 kg
  • Axelpress med skivstång, 1×25 20 kg, 3×12 30 kg
  • Bänkpress, 1×25 20 kg, 3×15 40 kg
  • Bicepscurl med skivstång, 2×22 20 kg

Löpte sen tillbaks till jobbet där jag hade bilen. Löpningen kändes bra och jag låg på normal A1- belastning trots jag höll 4:10 min/h tempo, dock en del nerför men med skor i var hand och motvind på 15 m/s så var känslan lätt och fin ändå. Det är ju bra att man har en sådan känsla för jag ska tydligen springa ett lopp på söndag i lag och allt, blir säkert jättebra.

 

Plocka man inte undan efter övningarna så läggs en Justin Bieber låt in i gymmets spellista sägs det. Det vore ju dumt tycker jag, med risk att jag få alla tonårstjejer att se rött. Men det är nog lugnt de läser inte denna bloggen, men det gör många andra istället, vilket är skoj. Januari månad var den klart bästa månaden nånsin i antal läsare, skoj.

Plocka man inte undan efter övningarna så läggs en Justin Bieber låt in i gymmets spellista sägs det. Det vore ju dumt tycker jag, med risk att jag få alla tonårstjejer att se rött. Men det är nog lugnt, de läser säkert inte den här bloggen, men det gör många andra istället, vilket är skoj. Januari månad var den klart bästa månaden nånsin i antal läsare, kul!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *