Styrka och löpning

Hej på er!

Idag har man smygstartat (kanske) med barmarksäsongen en smula, eller jag har tränat ett dubbelpass minsann. Man får väl tolka det som man vill, egentligen dröjer det till på måndag, innan man drar igång med träningen ordentligt igen. Började denna torsdag med att träna ett styrkepass tillsammans med Zebastian. Var ju ett tag sedan så det var kul att träna ihop igen, även om vi körde enskilda styrketräningsprogram. Gjorde de övningarna jag fick lära mig igår, jag återkommer en vacker dag om vilka nya övningar jag kör. Idag var alltså inte den vackra dagen, men den kommer. Jag lovar.

På kvällen gav jag mig ut på en löptur på- och omkring Frösöberget. Riktigt kuperat och svår sprungit över stockar och sten. Är en del natursnö kvar lite här och där, så det var lite halt att springa ibland. Första två kilometerna var uppför men kunde hålla A1 trots jag sprang, så en vis grundkapacitet har man kvar. Muskulärt börja löpningen kännas allt bättre, är tack vare att jag har hunnit springa några pass denna månad. Jag var ute i en knappt timme och plockade 270 höjdmeter. Hade en snittempo som var 6:58 min/km och en snittpuls som landade på 135 (69 %).

Imorgon är planen att åka lite längdskidor, blir nog Ullådalen eller Björnen, någon som har tips kanske eller kanske t.o.m. vill följa med?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *