Stakintervaller i solnedgången

Andra intervallpasset stakning den här veckan, otroligt alltså. Fick bli hemma vid Brunflo idag och det gick väl okej att köra, bättre än i måndags tyckte jag ändå. Efter uppvärmning så körde jag två varv tröskel runt 5:an. Sen några minut vila innan jag körde ett varv till runt 5:an men 30/30 intervaller, med lugn åkning mellan intervallerna. Blev 15 stycken totalt och det gick klart bättre än tröskeln tyckte jag och jag stakade mestadels på skejtbädden och hade bättre stavfäste där. Det var för dåligt stavfäste när jag åkte i spåren när jag körde tröskeln. Siffror:

  • 10 km tröskel – 18,3 km/h – snittfart – 157 (81%) snittpuls
  • 15x ”30/30” – 15,9 km/h snittfart – 161 (83%) snittpuls

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *