Stakat, packat, tvättat bil

13632840_10153485476896707_1448838969_o

Gick upp tidigt för att staka på klassiska 3:or i två timmar. Inte ofta jag dricker kaffe själv men i morse fick det bli en kopp om hopp att vakna till. Kl: 7 startade passet och som genomfördes på rullskidbanan. Piggnade till efter ett tag men tempot var lugnt. Fick ihop 500 höjdmeter. Testade även att köra på den ny asfalterade rullskidvägen som anlades tidigare veckan. Detta var dagens enda pass, nästa pass bli imorgon kväll. Blir därför lång vila till dess, runt 30-32 timmars vila från träning för att vara mer precis.

Åkte iväg efter passet och tvättade bilen, den ska vara fin nu när man ska åka på motorväg, som jag ska göra imorgon. Tvättade den i en sådan där tvättautomat som finns i storstan, första gången jag använder en sådan till min egen bil. Den blev fin så det var bra, men man få tvätta effektivt och snabbt annars blir det snabbt dyrt. Hämtade återigen ett paket som var till mig. Denna gång var det ett viktbälte som jag kommer använda till styrketräning men även för konditionsidrott. Mer om det en annan gång.

Imorgon kör jag till Uppsala och på fredag kör jag sista biten till Norrköping och ska delta i SM- veckan, blir skoj.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *