SM och resterande säsong inställd

Igår kom beskedet att SM- veckan i Boden ställs in, inget roligt beslut men ganska väntat att det kom. Idag kom även besked att alla nationella skidtävlingar ställs in, så då är även säsongen slut för undertecknad och det blev en tävling, Östersund Ski Marathon. Har kört tre testtävlingar och det blir säkert några till skulle jag tro, en redan imorgon som jag dessvärre missar. 

Även om det är jättetråkigt att inte kunna tävla mer i vinter så går livet vidare men att träna just nu känns konstigt då man inte har några mål egentligen och det få väl bli som det blir. Kan annars tycka det är märkligt att inte skolor stängs för att hindra smittan, nu när man ställer in massa idrottsevenemang. Folkhälsomyndigheten föreslå att tvätta händerna med tvål och varmt vatten noga och hålla för när man hostar och nyser, sånt förnuft fick man lära sig i min barndom. Men de som hittills har skitit i det är, väl samma människor som inte kan använda blinkers i trafiken. 

Nåväl är man lite bitter men har trots allt tränat lite idag. Började med att åka 1,5 timmar stakning med Carina på morgonen, trist för henne att hon nu inte få tävla i paravärldscupen nu men så är det, varken hon eller ja vet hur länge vi ska köra tillsammans, eller vad vi ens ska träna. På kvällen körde jag själv efter jobbet ett grymt oinspirerat pass, blev en timme skejt där jag körde tempointervaller på mellan 30-60 sekunder ungefär. Gick lite på känsla men mesta av tiden gick svagt uppför på 3:an, syftet var att åka fort men tekniskt så bra som möjligt. Jag har väl nytta av det i november så har tid att slippa på farten som inte är så värst glimrade.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *