Skejt i Åkersjön

Finns en hel del snö kvar i Åkersjön

Trots det inte dragit några nya spår på över en vecka så gick det fint att åka i Åkersjön idag, då det blev en timme lugn skejt + 1,3 kilometer löpning för transportera mig till spåren. Jag åkte först lite kring deras lilla skidstadion, riktigt fint faktiskt och bra korta slingor, men det kom in ett kraftigt snöfall som gjorde sikten dålig och var ett tag ganska less. Det blev bättre och jag åkte mot Bakvattnet men vände halvvägs, nästa gång kanske jag åker ditt istället. Dessutom var det lite skitigt i spåren men snötäcket är fortsatt en meter snö ungefär så känns konstigt detta ställe ligger en dryg timmes bilfärd från Östersund, där det varit snöfritt ett tag, i alla fall i stan. 

Det blev en kort vistelse i Åkersjön, vi är tillbaka i Östersund nu igen. Förutom tagit det lugnt så spelade vi en hel del pingis på hotellet, Therese har spelat pingis förut i sin ungdom så det var svettigt och jobbigt att spela mot henne, men kul. Förutom att gynna den viktiga turismen här i Jämtland så var vi igår i Skärvången och köpte mycket ost och andra mejeriprodukter, allt för gynna det lokala. 

Annars händer det inte så mycket förnärvarande, ingen mer träning idag men det blev en längre promenad idag med, då vi gick och storhandlade nu ikväll. Vi handlade lite tidigare på dagen men fick panik av allt folk som ständigt ska stimmas ute i dessa tider. I Åkersjön var det tämligen folktomt. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *