Sista deltävlingen i STC- tour imorgon

Morgondagens nummerlapp

Imorgon väntas den sjätte och sista deltävlingen i STC- tour. Hade från början inte tänkt springa alla deltävlingarna men lockenens att prestera bra i totalen gjorde att jag nu springer allt. I totalen är det fyra killar inom 35 poäng, det får ändå klassas som jämnt. Jag kan bli alltifrån två till femma, men morgondagens lopp är avslutningen uppför slalombacken Ladängen som gör att mina chanser ökar väsentligt att hamna på pallen. Sen spelar det ganska stor roll vilka övriga som är med och delta. Har förvisso fått förvarning att alla pallkandidater inte kommer till start imorgon, trist men det blir nog lite spännande ändå.

Idag började annars dagen sent, uppstigning kl: 11 då dottern tydligen sov så länge idag, hon brukar vanligtvis numera vaknar runt kl: 6 och kan ibland somna om till kl:8-9 någonting. Men inte idag. Nästan som man blev stressad över att hinna med mina två tänkta träningspass. Kom ut på ett lunchpass då jag stakade på 4:or i 1,5 timmar. Åkte upp till rullskidbanan och snurrade runt lite där och fick kort sällskap av Viktor Asking. Var förövrigt folktomt och det var i princip vi två skåningar som åkte och en dubbel världsmästarinna från i vintras som var på rullskidbanan och åkte. Viktor hade stavstrul och diagonalade mest så hängde med en gång ner till Velodromen upp till Björnberget. I tuffaste laget för undertecknad, var svårt att hålla A1- puls men bra och nyttig träning ändå. Måste ju komma från den bekväma kostymen och köra i tuffare terräng på rullskidor och förstås intervallpass. Är inte så många veckor bort innan längdtävlingarna drar igång. 

Sent denna eftermiddag så blev det en kortare löptur med dottern i vagn. 40 minuter flack stadsrunda i strax under 5 min/km tempo. Var förbi och hämtade min nummerlapp inför morgondagens tävling.  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *