Samlat laktat på bandet

Med dagens insats så kan man ha svårt att tro man tog VC- poäng uppför Hovfjället tidigare i somras.

Idag gjorde jag mitt andra sista test på bandet i en studie där jag tillsammans med många andra skidåkare är med i. Upplägget var som senast, nämligen 35 minuter successivt ökande hastighet på bandet med lutning på 6,5. Sedan max 750 meter med samma lutning och tillslut 3×6 minuter med fem minuter vila emellan. Det gick helt okej även om 750 meter max gick dåligt då jag inte lyckades skruva upp farten så mycket som jag ville på slutet och därför inte var helt slut efteråt och gissa att maxpulsen landade på 186, medan mitt max ligger på 193-194 någonting. Sen har jag fortsatt lite svårt att åka på bandet, speciellt i hög hastighet och känner att jag inte riktigt kan lita på mig själv när jag åker utan blir väldig sittande. 

Efter rullpasset så bjöd min kära sambo mig på lunch och efter det bara tagit lugnt då man efter en sådan utblåsning mår ganska dåligt och inte blev det bättre när man skulle betala bilen som varit på verkstad, blev nästan fem lax så nu söker jag efter fler sponsorer. 

Det här jag menar att jag blir sittande och inte våga åka ut (sträcka ut) vilket ovana på banden är en stor del i, riktigt så illa är det inte när man åka skidor annars. Som man ser sätter i foten för tidigt i diagonalateget, dock ser det lite värre it på bild än i verkligheten. Även kroppspostionen samt stavnedsättningen är jag inte direkt nöjd över.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *