Radiointervju och ett liten bakslag

Intervjuad av Karin Bengtsson i programmet Eftermiddag i P4 Kristianstad i April månad, idag var det dags igen men för P4 Jämtland. 

Var på besök i radiohuset i Östersund idag och blev intervjuad av radio P4 Jämtland angående mitt hjärtstrul och om min prestation i Peak Performance Vertical K i tisdags. Intervjun sänds först på måndag morgon/förmiddag i P4 Jämtland. Jag lovar att jag inte låter som radio ABF i Trelleborg (55 sek in i klippet), då hade det krävs översättning som i radio borde vara svårt om än lite udda.

Motgång föder framgång säger man, men med medgång kan också föda motgång, då jag har fått lite strul med min vänstra ljumske/framsida lår. Kort sagt en liten överansträngning efter all den senaste tidens träning. Självklart lite trist då man inte kan träna det man vill men man vet också att man ska vara högst medveten om att överbelastningsskador kan förekomma på denna nivå.

Har trots allt tränat idag, blev stakintervaller med Zebastian på förmiddagen. Trots lite små ont gick det bra och känslan i övrigt i kroppen kändes kanon. Överlever man bara helgen tror jag man kan vara återställd till lägret i Boden där vi ska åka tillsammans med juniorlandslaget eller träningsgrupp tre som de väl heter denna säsong. Blir nog bra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *