Dags för läger igen

Hemmalägret i Östersund tidigt i somras.

Imorgon bär det norrut då det är dags för nytt läger. Denna gång är det i Boden vi ska på träningsläger, och det tillsammans med juniorlandslaget. En del av dem är i Sollefteå och tar en massa medaljer i rullskid -VM som just nu avgörs där.

Idag blev det sista träningen innan lägret. Först lite klassiskt med en massa impulser och därefter lite gym. 3×6 på 60 kilo bänkpress blev det bl.a. Hade träningsvärk sen sist och den lär inte kännas mindre den närmaste tiden. På eftermiddagen stack jag ut på ett cykelpass minsann. Andra gången i år och även denna gången fick jag damma av den. Kul att cykla landsvägscykel men man cyklar alldeles för lite egentligen, är ju så många andra träningspass som går förre cyklingen. Lugn cykling med lite mer tryck i uppförsbackarna. Ville testa lite hur ljumsken/framsida lår skulle kännas, hade inga problem alls. Däremot hade jag problem med att köra impulserna men känslan i muskeln är klart bättre än igår så det ska nog bli bra med en vilodag imorgon så man kan vara redo för lägret sen.

Annars har jag idag fått tillbaka min parkeringsplats som varit upptagen, då huset jag bor i har renoverats sen i slutet av april. På den tiden har jag lyckas träna 230 timmar, är en del det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *