Mycket idrott nu

Storbildsskärm på torget.

Östersund är förvisso ingen stor stad men just nu flödar det stora idrottsframgångar, typ varannan svensk OS- medalj kommer från någon som är boende i Östersund och stans fotbollslag spelar just nu 16- delsfinal mot självaste Arsenal. Inga biljetter till den matchen men jag såg Arsenal spelar mot Leicester i december 1999, fint minne därifrån och vilket legendariskt lag Arsenal hade på den tiden. Minns även att min lekstuga blåste omkull hemma under vistelsen vi hade i England, men jag kommer förmodligen inte ihåg ett skit vad jag lärde mig i skolan det året.

Idrott har man själv utövat denna torsdag, stakimpulser och styrka med Zebastian redan kl: 5:30 på morgonen, så tidigt att belysningen inte ens var på. På eftermiddagen blev det A1 skejt, först en tur på 14 kilometers motionsslingan,  första gången jag har åkt skidor på denna slinga, har tidigare bara sprungit den förut. Gled på ganska bra idag och trots lugn åkning så har jag efter dagens pass tredje tid på Strava på denna fina 14- kilometersslinga. Efter denna tur så åkte jag och mötte Konrad Mattsson Myhr och vi snurrade runt en del på de mer tuffare slingorna man kan hitta på Östersunds skidstadion och efter totalt två timmars åkning så samlade man ihop nästan 600 höjdmeter, trots den flackare åkningen första timmen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *