Alla hjärtans dag och intervaller

Facebook påminde mig om att jag firade Alla hjärtans dag på Borås skidstadion för tre år sedan. 

Är alltså alla hjärtans dag och som alla andra år tidigare i mitt liv så har jag ”firat” denna ”högtid” med mig själv. Som på bilden visar firade jag Alla hjärtans dag med min utrustning dagen innan Ymerloppet 2015 som jag i för sig lyckades bli 2:a i dagen efter. Jag skrev följande romantiska rader då för tre år sedan ”Även skidorna och stavarna får kärlek på Alla hjärtans dag. Kram på er, imorgon kommer jag kramar max ur er”, och så blev det uppenbarligen, vilken charmör man är alltså. Annars har jag bara blivit uppvaktat av någon brunstig ko, har ju inte gått så värst bra att skaffa flicka/tjej/dam hittills för mig än men det vänder väl snart få man tro.

Något romantiskt gull var det inte när jag tidigt på morgonen försökte mig på att köra klassiska intervaller 2×5 kilometer och 160 höjdmeter på dagens fem kilometersslinga, så tuff kupering. Jag vet inte om det beror på att jag kör så väldigt tidigt att jag inte riktigt kommer igång för jag hade nämligen väldig låg puls trots jag tyckte jag hade helt okej tryck och blev trött.

  1. Tid: 15:39 min – Snittpuls: 157 (81 %) – Maxpuls: 169 (88 %)
  2. Tid: 15:29 min – Snittpuls: 163 (84 %) – Maxpuls: 172 (89 %)

Som sagt låg puls men trött blev jag, att jag körde snabbare andra intervallen beror på att jag fick vänta i runda slängar tio sekunder på en pistmaskin så jag hade nästan helt nydragna spår överallt som var fina men lite mjuka, dock inget problem med fästet då jag körde på Swix blå och temperaturen låg på stadiga – 10.

Efter intervallpasset begav jag mig in till stan då jag skulle på seminarium som centerpartist. Det var ett seminarium om att alla ska ha rätt till rörelse, bra och givande var det hur som helst. Kan också avslöja att jag i går blev omvald som Distriktsordförande för CUF Jämtland, otroligt roligt och hedrande att man få förtroende ytterligare en period.

På kvällen har jag varit med på Team Nordic Trail här i Östersund, var kul att få springa med dem men lite jobbigt att pulsera i snön.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *