Mekat lite

12181861_10153013283201707_1513963106_n

Hade åtminstone en fungerande pump idag.

Har mekat med cykeln idag efter gårdagens sorgligheter, så nu är den fin igen. Köpte slang och ett nytt däck till bakhjulet. Kan säga att mitt gamla bakdäck var minst sagt slitet. Ska försöka mig på att trampa lite i höstblåsten imorgon, kan bli tråkigt men spännande. Hoppfull!

Har annars haft vilodag. Trött kropp nu och lite träningsvärk faktiskt. Har ont i en fot men tror det beror på allt mekande igår i cykelskorna, de är inte riktigt gjorda att stå upp i, de ska sitta fast i pedalerna, de ger fin nytta där. Har haft problem till och från och beror med största sannolikhet på att någon nerv sitter i kläm eller någon verkande sena. Känns som träningsvärk, men det går väl över.

2 tankar kring ”Mekat lite

 1. Oskar

  låter som stressfraktur! 6 veckors vila och sen försiktig upptrappning… tar nog ett år innan du är tillbaka! (…eller man får kanske inte skoja om sånt)

  Svara
  1. Johannes Inläggsförfattare

   Man kan skoja om allt. Dock tror jag att det är samma jag haft förut och det brukar försvinna efter ett par dagar. Men man vet aldrig, ska till sjukgymnasten på måndag och få väl en första dom då!

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *