Lugn vecka!

Efter det tuffa lägret i helgen är denna vecka klar lugnare, d.v.s. en vilovecka…….vilket behövs. Körde vilodag på måndagen, dagen efter lägret och sen skidgång 90 min på tisdagen och 120 min rullskidor igår och min traditionella vilodag idag torsdag. Fram till Bruksvallsloppen om dryga två veckor blir det mindre mängd och mer fart i träning, så jag kan få lite mer snabbhet och komma till ”Bruks” i ganska fin form.

Skidgång passet höll som vanligt Oskar i och där körde lite löpskolning och sen körde vi en bana med älglufs, sprättande och skidgång samt. snabb nerförs löpning där Oskar är riktigt grym på.   Ett varv på banan tog ca: 2:15 och vi körde 6 varv. Efteråt blev det mer styrka och spänst i ganska högpuls. Vi körde groddhopp, utfallssteg, mera älglufs, situps, dips och armhövningar. Gött och givande pass som vanligt, ett kul sätt att bli trött på. Dagen efter blev man också trött men det var inte lika kul. Efter mycket om och men hittade vi en plats att köra intervaller på, en bra plats dessutom. En slakmota på en gata utan trafik är inte illa att hitta. Korta intervaller stakning gällde efter instruktion från mig, höll inte riktigt……..lite dålig disciplin tycker jag, men hur som helst blev man trött…….. vilket var syftet. Dock var jag tvungen att åka iväg och byta stavar, då ena stavspetsen vred sig……..missade lite av passet men blev trött ändå.

Eftersom jag inte fotade när vi var på läger i helgen så läs och titta på Oskars inlägg på hans hemsida.  http://storasmaaventyr.wordpress.com/2014/11/04/hallandsasen/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *