Lugn vecka

Efter mitt långa träningsläger på snö så är denna veckan en lugn vilovecka. Vilovecka för mig är en vecka med ca: 5-10 timmar träning på en vecka och ytterst sällan två pass om dan. Syftet med vilovecka är att låta kroppen återhämta sig efter som oftast en längre träningsperiod med mycket mängdträning eller efter en tuff tävling som t.ex. Vasaloppet. Man kan säga att jag tränar som en vanlig motionär under en veckas tid och träna ganska spontana pass som lite faller mig in, d.v.s. vad jag är mest sugen på. Denna veckan vilade jag igår måndag och körde idag ett lugnt skatepass på Marwe 6:or i ungefär i en timme. Imorgon blir det vanliga gemensamma klubbpasset på rullskidor. Vila på torsdag och sen under helgen har jag inte riktigt bestämt mig än men kan bli lite mer inomhus träning i form av styrketräning och cykling på min trainer. Meteorologerna har lovat dessvärre på dåligt väder nästan hela veckan som är kvar och det är inomhus träning välkommet.

2 tankar kring ”Lugn vecka

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *