Lugn träningsvecka men intensiv ändå

Har tränat lite denna veckan, runt 8 timmar d.v.s. en återhämtningsvecka för min del. Nästa vecka blir det mycket mängd igen. Har ändå haft fullt upp denna veckan och gjort massor av diverse saker utöver det vanliga träningen som normalt tar så lång tid. Har dessutom rest från östra till västra Skåne alla dagar denna veckan.

I måndags var det ”Inspiration 15” i Malmö med mitt riktiga jobb Huselius Skidsport, vilket var oerhört roligt och inspirerande. Med försenade tåg, gjordes dagen verkligen till en hel dag. Tidig uppstigning även på tisdagen och iväg för att få lite massage, innan jag körde en timme rullskidor utan stavar. Körde både klassiskt och skate. På kvällen blev det skidgång med klubben. Ännu en långdag. Onsdagens ända träningspass blev med klubben, där vi körde filmning och lite korta stakintervaller. På förmiddagen hjälpte jag till med att rensa plansilosarna inför kommande ensilering hemma på gården. Gjorde samma sak även på torsdag förmiddag, efter jag joggat en mil på 49 min med Raj i Fyledalen. Hade den stora rullskidträffen på kvällen så det blev en extra lång arbetsdag

På fredagen hade jag vilodag och träffade då Johan Elfsberg för att prata om målbilder och framtid med min satsning, trevligt. Efter jobbet på lördagen hjälpte jag Christian och höll träningen för klubbens ungdomsgrupp som utvecklas i snabb takt. Vi körde fotboll med stavar, lite teknik sedan och avslutade med rullskidbasket, riktigt bra balansträning. Körde sen 15 km skate utan stavar, ironiskt nog verka jag har fått träningsvärk i armarna. Sen hem och klippte gräset, det behövdes. På kvällen såg jag Måns Zelmerlöw vinna Eurovision Song Contest det var ”mums mums”, inte lika ”mums mums” var dagens intervaller i Lund som var ett plågsamt helvete. Stel i musklerna efter intervallpasset, så det var bra ”nedvarvning” att tvätta rent det sista i plansilosarna, så de blev rena och fina. Avslutade veckan med en fin middag med färskpotatis, vildsvinkött och nyskördad sparris som farfar plockat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *