Löpning på St: Hans backar

image

Dagens träningspass genomfördes på St: Hans backar tillsammans med min chef Lotta. Passet genomfördes innan jobbet och bör väl kallas before work? Rätta mig om jag har fel. Innan träningspasset var jag iväg och fick massage hos Eva och idag behövdes inte ens den otäcka stötvågen användas, det är ett bra tecken. Var någon punkt som var lite spänd annars såg det bra ut, det gillar jag.

Efter behandlingen få man träna lugnt och det var det vi gjorde också, vi sprang fyra varv runt St: Hans extreme banan som förövrigt avgörs på torsdag. Jag siktar som vanligt på vinst. Sedan fortsatte jag springa två varv till innan jag var färdig med dagens träning. Jag var ute i 1:38 timmar vilken man kom knappt 16 kilometer, detta gav ett snittempo på 6:11 min/km och 634 fina höjdmeter plockades. Var ganska segt att springa, varmt och soligt så man kan inte klaga på det. Kändes nästan som dagens löppass var jobbigare än gårdagens fina rullskidpass på 4:or, trots jag hade högre snittpuls igår än idag.

Har blivit intervjuad av Green Run inför deras löpartävling på Tomelillas golfbana i juli månad. Ni kan läsa artiklen här och den är faktiskt ganska underhållande. Anmälan kan göras här, finns två olika klasser, 4 km och 9 km.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *