Löp och gym

Tillbaks i Skåne igen och vardagen, vilket innebar jobb. Efter jobbet letade jag fram lite svettiga kläder och travade i slasken likt ett arabiskt fullblod till gymmet. På hovarna hade jag Salomon Sense pro, de tog mig med lätthet de knappa två kilometerna till Actic Olympen. Väl där mötte jag upp Maria och Gustaf. Efter lite uppvärmning körde vi dessa härliga övningar:

  • Djupa knäböj, 1×70 kg, 3×2 75 kg, 3×6 (med paus) 60 kg
  • Bänkpress, 3×10 52,5 kg
  • Bicepscurl med skivstång, 3×10 25 kg
  • Chins, 3×6

När vi körde Knäböj var Gustaf noga med att vi skulle hålla hållningen och därför tog jag inte mer än vad jag lyckades idag. Viktigt att lyfta rätt och förebygga skador. Var tidigare på dagen hos Elin Vesterskov och checkade läget med ryggen, den var faktiskt i gott skick, bra det. Jag tror det mesta i livet handla om att  förebygga, både när det gäller sport, krig och relationer med mera. Det sistnämnda med relationer är vad jag tror, har ingen jäkla aning angående relationer, den som lever får väl se.

Dagens hovar.

Dagens hovar.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *