Lite klassiskt i snöfall

Vallade skidor idag med fäste.

Idag stod det klassiska intervaller med Zebastian på programmet i ett ymnigt snöfall. Med på dagens pass som blev det enda för min del förövrigt var Gunnar Hammarberg som i vanlig ordning såg till att vi åkte rätt och bra. Blir själv lite sittande i åkningen men när jag ryckte upp mig och fick med höften på ett bättre sätt åkte jag bättre och fortare, lite för fort faktiskt. Kallas väl lyxproblem. Tre drag blev det på drygt elva minuter per intervall, kändes ganska bra för min del idag.

Dagens förhållanden var inte de lättaste direkt, snöfall och strax under noll grader. Valde att valla med fäste, blev Swix VR55N som sista lager, fungerade mycket bra. Ruggskidorna hade kunnat gått bra med. Anders Södergren som var med en kort stund under uppvärmningen åkte på rugg idag och de fungerade bra för honom. Anders är numera en extremt duktig motionär som fortfarande är bättre än de flesta svenska skidåkarna i landet, förutom de som tävlar i VM men annars är det få som är bättre än honom även om han egentligen har lagt av.

Har inte gjort så mycket mer idag. Både idag och igår har jag lyckas få till lite sömn mitt på dagen. Bra och välbehövligt, har varit lite si och så med sömn mellan passen under den senaste tiden. Igår blev det annars mina 45 minuter som brukar vara standard, vaknar ju sen och är pigg. Idag däremot blev det nästan det dubbla än vanligt. Skönt att sova.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *