Lite av varje lördag

14463890_10153676901446707_1849300801_n

Fin skog i Snogeholm

Har väl gjort lite av varje idag. Började med att åka till Snogeholm med mor och bror min. Där var tanken sakta jogg i 4-5 kilometer. Gick sakta för att hålla ner pulsen men tyvärr lyckades jag återigen få hjärtrusningar, så jag stannade efter en dryg kilometer. Snitttempot var fram till dess närmare 8 min/km i svag kupering. Inte direkt snabbt, nära gång tempo men ändå fick jag problem. Med det tempot hade det idag tagit fyra timmar att springa Lidingöloppet, lite för att få perspektiv på det hela. Letade upp min mor och gick en sväng istället. Lyckades få ytterligare sex hjärtrusningar trots jag bara gick. En av dessa gånger stirrade jag upp på en talljävel med 220 i puls. Tänk då om man skulle glo på Coops senaste ”kött reklam”, då hade det nog varit närmare 300 och hjärtat hade väl hoppat ut ur kroppen. Åker upp till Östersund imorgon och så får man se vad som händer härnäst.

Har även varit i väg och åkt en hel del bil, förutom till Snogeholm på förmiddagen så åkte vi på eftermiddagen ut till Fjelie där kusin Elin skulle gifta sig. Hon skulle få sin Mathias eller han skulle få henne, jag vet inte men de blev gifta i alla fall. Vackert så. Elin jobbar annars precis inom det jag har problem med hjärtat med EKG och sånt. Senare på kvällen åkte jag och Johan på en tur tillsammans med farmor och farfar. Turen gick till Fyledalen och Baldringe, där farfar föddes 1924. Det är ett tag sedan. Han berättade att det bland annat bodde fyra stycken som hette Ola Andersson i Baldringe samtidigt och då bodde och bor där inte speciellt många. De få husen som finns där är korsvirkeshus i tegel, fint det.

2 tankar kring ”Lite av varje lördag

 1. Anders holmer

  Fan va tråkigt att det fortsätter strula.
  Förstår att det är tungt.
  Kämpa på en dag i taget så ordnar det sig ✊
  /Anders

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *