Längre spår imorgon

Det ryktas om att det ska bli längre spår imorgon, det gillas då man kört runt runt och blivit yr. Detta redan efter en knapp vecka, man ska egentligen inte klaga alls. Dagens tur blev i den klassiska stilen i närmare två timmar. Jag körde på skin och hade det kämpigt med fästet idag, tog lite tid innan jag åtminstone kunde smyga fast dem på ett någorlunda sätt. Sen var stavfästet inte det bästa så gick knappt att staka heller. Det kan också beror på jag hade små trugor, det var ett dåligt val av mig. 

Jag har även hunnit med att köra ett kort och effektivt styrkepass. Det blev dessa idag.

  • Axelpress med skivstång, 4×6 @ 40 kg
  • Marklyft, 3×6 @ 102,5 kg
  • Chins, 4×6 @ 5 kg
  • Utfallssteg med skivstång, 3×6 @ 55 kg/ben
  • Enarmsrodd med hantel, 3×6 @ 28 kg/arm
  • Tricepsdrag i maskin, 4×6 @ 40,75 kg

Körde lite olika många set, men överlag kändes det bra och det kommer kännas i kroppen imorgon törs jag lova. 

Imorgon så ska man även kunna åka skidor här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *